Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Astrocamping στη Θάσο

Ένα χρόνο μετά την αξέχαστη εξόρμηση μας στο βουνό της Θάσου, με μεγάλη όρεξη και διάθεσή για νέες αστροπεριπέτειες σας προσκαλούμε στο astrocamping 2010 στις 15-19 Ιουλίου στο Υψάριο για να απολαύσουμε τις ομορφιές της έναστρης νύχτας, να ανταλλάξουμε απόψεις και φυσικά να βρεθούμε και πάλι στο υπέροχο αυτό φυσικό περιβάλλον που μας χαρίζει απλόχερα ηρεμία και ξεγνοιασιά.
Εκτός από ξεναγήσεις  στον βραδινό ουρανό και την ομιλία του καθηγητή κατά τις ημέρες του camping θα πραγματοποιηθούν, παρουσιάσεις και workshops με αντικείμενα όπως τον εξοπλισμό, την παρατήρηση του ουράνιου θόλου, αλλά και την οργανωμένη φωτογράφηση και μελέτη αντικειμένων, καθώς και εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά. Επίσης θα διοργανωθούν διαδρομές στις κορυφές της Θάσου, αλλά και αθλήματα όπως τοξοβολία και paintball από ειδικευμένα άτομα.
Το camping έχει σαν σκοπό τη διάδοση της ερασιτεχνικής αστρονομίας. Στο πλαίσιο αυτό η οργανωτική επιτροπή θα εγκαταστήσει στον χώρο ότι είναι απαραίτητο προκειμένου οι κατασκηνωτές να έχουν μια άνετη διαμονή.
 
Η συνδρομή του camping είναι 30 ευρώ μόνο για τους ενήλικες και αφορά τη πλήρη σίτιση
που περιλαμβάνει πρωινό,  μεσημεριανό, βραδινό και ό,τι άλλο προκύψει και για τις 5 μέρες του astrocamping καθώς επίσης νερά και αναψυκτικά.
Η συμμετοχή  των παιδιών  και η διατροφή τους είναι δωρεάν.
 
 

Σύλλογος φίλων αστρονομίας Ανατολικής Μακεδονίας
Συντονιστής διοργάνωσης: Κοθάλης Άγις
http://www.astrosfam.org
Email : astrocamping@astrosfam.org
Ανδριανουπόλεως 20, Ξάνθη, 67100
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987008093

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου